Ένα από τα πολυτιμότερα και πιο αξιόπιστα «δίδυμα» της μεγάλης κατηγορίας θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα του Δημήτρη Μάζη και το 2023-2024 με τους Χατζηγούλα και Αλβέρτη να ανανεώνουν την συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό μετά την 8η θέση στο Πρωτάθλημα και την 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος – φινάλε το οποίο εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για το «τριφύλλι» του χρόνου!

Η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Νίκος Αλβέρτης θα συνεχίσει στα «πράσινα» και τη νέα σεζόν, ενισχύοντας το τμήμα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Νίκος Αλβέρτης δήλωσε στο pao1908 ότι: «Αν και μόλις ένα χρόνο στην ομάδα, επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά μετά τη συζήτηση με τους υπεύθυνους του τμήματος ότι οι σχέσεις μας βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση! Έτσι, είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού και την προσεχή αγωνιστική χρονιά!

Η ομάδα δούλεψε πολύ και κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια. Μπορεί η χρονιά να μην έκλεισε ιδανικά για εμάς, αναλογιζόμενοι, όμως, από πού ξεκίνησε η ομάδα και το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πολλά χρόνια, θεωρώ ότι ο τελικός απολογισμός είναι θετικός.

Από την πλευρά μου, ελπίζω αυτή η χρονιά να ήταν μόνο η αρχή! Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στην πισίνα με τους συμπαίκτες μου, να θέσουμε νέους υψηλότερους στόχους και να παλέψουμε για αυτούς. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε επιβάλλεται λόγω του ονόματος, της ιστορίας και του κόσμου του να παλεύει για την κορυφή σε όλα τα αθλήματα»!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Μάριο Χατζηγούλα για την αγωνιστική περίοδο 23-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο 28χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μάριος Χατζηγούλας δήλωσε στο pao1908 ότι: «Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου και για τη νέα χρονιά στο τριφύλλι. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία και από τις 2 πλευρές και φάνηκε στην αμεσότητα της συζήτησης και της διαδικασίας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μας βρει ακόμα πιο ψηλά και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η ομάδα σταθερά χρόνο με το χρόνο θέλει να ανεβαίνει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και με τον τρόπο που δουλεύει. Μακάρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να στηρίξει το τμήμα και την προσπάθεια με υπομονή και να είναι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υπερήφανος».