Η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ στο Βόλο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/7), με τους νεαρούς αθλητές να συνεχίζουν να ξεχωρίζουν.

Ο Ιωάννης Σκαρής του ΟΘΑ Καβάλας κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στα 800μ ελεύθερο πρώτος, με επίδοση 8:51.52, ενώ στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ξανά και η Άννα Ζάμπρου της ΚΕ Κοζάνης, αυτή τη φορά στα 200μ μικτή ατομική, με χρόνο 2:27.32.

Στα 200μ πεταλούδα, η Σωτηρία Μαχαίρα του ΠΑΣ Γιάννινα κατέλαβε την πρώτη θέση στις Παγκορασίδες Β’, με 2:29.07, ενώ στην κατηγορία Παμπαίδων Β’, πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Βουβουδάκης της ΑΕ Χαϊδαρίου με 2:18.94.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (22/7), με ώρες έναρξης των προκριματικών τις 09.00 και των τελικών σειρών τις 17.00.

Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, ο Τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, ανέφερε: «Η δεύτερη ημέρα ολοκληρώθηκε, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να πραγματοποιούν πολύ καλές επιδόσεις, που μας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια».

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πηγή: KOE

Facebook Comments