Την ανανέωση της νεαρής φουνταριστού, Δέσποινα Φραγκιά, ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, επεκτείνοντας την συνεργασία του με την 21χρονη αθλήτρια για ακόμη έναν χρόνο! Φορώντας διαδοχικά το σκουφάκι του «Δικεφάλου» για 3η διαδοχική σεζόν, η 21χρονη Φραγκιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην καθιέρωση του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία, δεδομένων και των λοιπών δε, σημαντικών δε, ανανεώσεων και μεταγραφών του ΠΑΟΚ.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δέσποινα Φραγκιά, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα φουνταριστή, γεννημένη το 2001, συνεχίζει για τρίτη χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν της, η οποία συνέβαλλε στην επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, για την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτή την σεζόν έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και ένα μεγάλο στοίχημα με τους εαυτούς μας. Συνεπώς, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα για να βρεθεί η ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία»!

Facebook Comments