Συνεχίζει να μονοπωλεί το θέμα του αποκλεισμού Μάντιτς από τη Νόβι Μπέογκραντ!

by Aquafeed 24

Ο προπονητής της Νόβι Μπέογκραντ, Ζίβκο Γκότσιτς, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα με την Παρτιζάν ότι η απόφαση να απομακρύνει τον αρχηγό της ομάδας, Ντούσαν Μάντιτς, ήταν αποκλειστικά δική του και ότι είναι ανοησία να υποστηριχθεί ότι αυτό είναι κατά της εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη τόνισε ότι ο Μάντιτς θα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για προπόνηση στην ομάδα και ότι η απόφαση για τον νέο αρχηγό της ομάδας θα ληφθεί πριν από τον αγώνα με την Παρτιζάν στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 8 το βράδυ.

«Η απόφαση που πήρα αφορά αποκλειστικά στο συμφέρον της ομάδας και του συλλόγου. Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση ή παράβαση», δήλωσε ο προπονητής της Νόβι στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην πισίνα του αθλητικού κέντρου April 11.

Ο Γκόσιτς ανακοίνωσε ότι ο Μάντιτς δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της ομάδας. Δήλωσε ότι αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση και θα δουν πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η απόφαση. Επεσήμανε επίσης ότι ως προπονητής αναμένεται να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και αυτή η απόφαση ήταν δύσκολη για αυτόν, καθώς είχαν παίξει μαζί για πολλά χρόνια στην εθνική ομάδα και κέρδισαν πολλούς τίτλους από κοινού.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο σερβικός Τύπος τον κατακρίνει για αυτή την απόφαση, με φόντο ότι προκαλεί κακό στην εθνική ανδρών της χώρας, ο Ζίφκο Γκόσιτς, δεν άφησε αναπάντητα τα ερωτήματα: «Δεν μπορώ να σιωπήσω σε κάτι τέτοιο. Με πονάει φυσικά. Αν κάποιος μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο για εμένα, δεν έχω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό. Ως πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, με όλα αυτά τα μετάλλια που κέρδισα, δεν γίνεται να λέγεται κάτι τέτοιο, δεν βγάζει νόημα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA