Ακριβώς ίδιο θα είναι το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Χαϊδαρίου στο πόλο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, καθώς ανανέωσαν όλοι οι προπονητές της ομάδας.

Παράλληλα, η ΑΕΧ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Λομβάρδου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας φέτος.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΑΕ Χαϊδαρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα σεζόν (2019/20) με τους προπονητές της υδατοσφαίρισης του συλλόγου. Η άριστη γνώση του αθλήματος, ο ρόλος του παιδαγωγού που έχουν για τους νεαρούς αθλητές, αλλά και τα εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα αποτελούν παρακαταθήκη για μια ακόμα καλύτερη πορεία των τμημάτων πόλο της ΑΕΧ.

Και για τη νέα σεζόν προπονητές υδατοσφαίρισης της ΑΕΧ θα είναι οι:

  • Θοδωρής Ανδρεάκος: Αρχιπροπονητής και υπεύθυνος στην κατηγορία Ανδρών και Νέων Ανδρών
  • Γιάννης Διαρεμές: Προπονητής στις κατηγορίες Εφήβων και βοηθός προπονητή στην ομάδα Ανδρών
  • Γιάννης Κόχειλας: Προπονητής στα Παίδων.
  • Άννα Χατζηγιωργάκη: Προπονήτρια σε μινι παίδες και μίνι κορασίδες και στα τμήματα εκμάθησης του συλλόγου (προ-μίνι).

Η ΑΕ Χαϊδαρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον υδατοσφαιριστή Δημήτρη Λομβάρδο. Ο 26χρονος περιφερειακός είναι γέννημα των ακαδημιών της Γλυφάδας, ενώ την τελευταία τετραετία αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Ιωνικού, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της Νίκαιας στην Α2 κατηγορία.

Ο αθλητής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΑΕΧ και έτσι φέτος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Θοδωρή Ανδρεάκου στην προσπάθεια που θα γίνει να βρεθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ.

Πηγή: aexaidariou.gr

Facebook Comments