Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, κέρδισε και τη Λάρισα!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το διήμερο 07-08 Ιανουαρίου ο ΝΟ Βουλιαγμένης, κερδίζοντας (μετά τη νίκη επί της ΝΕΠ) και την τυπικά γηπεδούχο Λάρισα στο Λαιμό, με 13-6.

Οι παίκτριες της Κικής Λιόση, έβγαλαν αρκετή ενέργεια από την εκκίνηση του παιχνιδιού καταφέρνοντας να πάρουν ασφαλές προβάδισμα από το ημίχρονο με 11-3. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε επιθετικά και για τις δύο ομάδες, πράγμα φυσικό αφού αμφότερες είχαν στην πλάτη τους ένα παιχνίδι πριν από λιγότερο από 24 ώρες το οποίο συνοδεύτηκε και από ταξίδι. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Έλενα Ελληνιάδη με 4 τέρματα, ενώ με τη νίκη αυτή ο ΝΟΒ έφτασε τους 28 βαθμούς όντως μόνος στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ η Λάρισα έμεινε στους 6.

 

 

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-13

 

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 2-5, 3-2, 0-0

 

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Αρχοντάκη, Κοκκίνου 1, Τουλουμτζίδου, Ζμπήτα, Σαφέτη, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Ρότζερς, Γαλανοπούλου, Μάστορη 1, Κλάπερτον 3.

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Ε. Πάτρα, Καΐάφα, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη 4, Βάλβη, Νικολάου, Τανέεβα 1, Ράιτ, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη 2, Μιμίδη, Αγγελίδη 1,Σακάλογλου, Μαρκατσέλη, Κρασσά 3.

 

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Κόκκινος.

 

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA