Συνεχίζει ακάθεκτη η Γλυφάδα και βλέπει… Champions League!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Έκλεισε τις αγωνιστικές εκκρεμότητες της η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου για την 6η Αγωνιστική (εξ αναβολής) στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει Champions League! Ο ΑΝΟ Γλυφάδας αποτέλεσε τον τυπικά «φιλοξενούμενο» στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης 23/11 στο «Α. Δημητρόπουλος» επικρατώντας με 13-7.

Παίζοντας χωρίς την αρχηγό, Τίνα Κοντογιάννη και την έμπειρη αμυντικό, Ίλσε Κούλχαας, η Γλυφάδα εμφανίστηκε με διαφοροποιήσεις στην σύνθεση της απέναντι στην ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς, η οποία εκμεταλλεύθηκε κάθε περιθώριο και έμεινε κοντά στο σκορ, δείχνοντας αντίσταση και ετοιμότητα απέναντι στο σύνολο του Θεόδωρου Ανδρεάκου. Επιπλέον, κάτω από τα δοκάρια του ΑΝΟΓ βρέθηκε η Βασιλική Τσιάρα για το ματς απέναντι στην Ένωση, το οποίο βρήκε νικήτρια την Γλυφάδα, με ένα εξαιρετικό δεύτερο οκτάλεπτο και της Ειρήνη Νίνου – Ελευθερία Φουντωτού να σκοράρουν από πέντε και τρία τέρματα αντίστοιχα.

ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR 7-13

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-6, 1-2, 2-2

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι, Λελελέι 2, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα 1, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν.1, Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη 1, Κανελλλοπούλου, Οικονόμου, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κεχαγιόγλου, Τσιάρα, Κακίδη, Αδάμη.

Διαιτητές: Παντελής, Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA