Σε μια πρωτόγνωρη αλλά και συνάμα σημαντική κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε ο Πανιώνιος καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην αθλητή του Γιάννη Θωμάκο για την καταβολή των δεδουλευμένων του. Μια ωραία ενέργεια από την διοίκηση του Πανιωνίου που τιμά τον σύλλογο σεβόμενη την μεγάλη ιστορία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνουμε την συμφωνία με τον Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή μας Γιάννη Θωμάκο για καταβολή των δεδουλευμένων του που υπήρχαν από το παρελθόν που αγωνιζόταν στην ομάδα μας.
Έτσι, με τον τρόπο αυτό, κλείνει μια ακόμα οικονομική εκκρεμότητα του παρελθόντος, απέναντι σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα τιμώντας τα Κυανέρυθρα όσο λίγοι!
Ακολουθεί δήλωση του Γιάννη Θωμάκου μετά την συμφωνία:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ειδικότερα τον πρόεδρο του συλλόγου κο. Ντάντο Θεόδωρο και τον αντιπρόεδρο κο. Βέλλη Νικήτα για την ηθική, έντιμη και δίκαιη πράξη τους να επέλθουμε σε συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων των περιόδων 2010-11 και 2012-13. Με χαροποίει ιδιαίτερα που βλέπω πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καλά χέρια και συμπεριφορές σαν αυτές δείχνουν ότι ο μόνος δρόμος που θα ακολουθήσει ο Πανιώνιος είναι αυτός των επιτυχιών. Αναμφίβολα αξίζει η στήριξη από τον κόσμο σε μία τέτοια μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια»!