Στους Νέους άνδρες και στον όμιλο του Βόλου, αγωνίστηκαν εκτός από τον οικοδεσπότη Βόλο και οι ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας. Με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια οι πολίστες της βολιώτικης ομάδας και υπό τις οδηγίες των των Μανώλη Γούναρη και Ιάσονα Λέτσιου, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, έστω κι αν ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι από την ομάδα του ΠΑΟΚ με 17-4. Στη συνέχεια κέρδισαν τον ΟΦΘ με 12-10 και συνέχισαν με νέα νίκη επί του ΝΟ Λάρισας, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο ένα γκολ, με 13-12! Εκτός από την ομάδα του Βόλου, την πρόκριση ως πρώτη από τον όμιλο του Βόλου πήρε και ο ΠΑΟΚ.

Μέσα στο πλαίσιο των αγώνων, οι νεαροί πολίστες του Βόλου συγκλόνισαν με το μήνυμα που έστειλαν, καθώς πριν την έναρξη των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος Νέων ανδρών στον όμιλο του Βόλου τιμήθηκε στο πρόσωπο του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Παπαγιαννάκη η 2η ΕΜΑΚ για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, ενώ για την τραγωδία των Τεμπών εκ μέρους του Δ.Σ και όλης της οικογένειας του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, δόθηκαν οι ευχές για ανάρρωση των τραυματιών και ειδικά για τον Βολιώτη Γεράσιμο, που έχει αγωνιστεί στην βολιώτικη ομάδα. Μάλιστα οι πολίστες του Βόλου κράτησαν στα χέρια και ένα πανό που ανέφερε: «Γεράσιμε κράτα γερά-όχι άλλα Τέμπη».

Ο πρόεδρος του Βόλου, Τάσος Μαρινάγης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαγιαννάκη μέλους της 2ης ΕΜΑΚ

Πηγή: taxydromos.gr / Γιάννης Ζάττας