Συγκινεί ο Βλαχόπουλος: «Αφιερωμένη στους Έλληνες και σε όσους περνάνε δύσκολα στη χώρα μας»!

by Aquafeed 24

Σχεδόν βουρκωμένος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος προέβη σε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρωσία και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο MVP της αναμέτρησης αφιέρωσε αυτή τη νίκη στους συμπατριώτες του που περνάνε δύσκολα αυτή την περίοδο, δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους και ο ίδιος με τους συμπαίκτες του ελπίζουν απόψε να τους έκαναν λίγο πιο χαρούμενους.

  • Στη φωτογραφία με τον τρομερό σε απόδοση, Μάνο Ζερδεβά!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άγγελου Βλαχόπουλου: 

«Είναι μια σπουδαία στιγμή για κάθε αθλητή, είναι απίστευτο να βρίσκεσαι εκεί όπως διαπίστωσα το 2016 στο Ρίο. Τα δώσαμε όλα για το εισιτήριο και είμαστε χαρούμενοι. Συνεχίζουμε, αύριο είναι μια καινούργια μέρα, αυτός είναι ο αθλητισμός.

Τραγουδήσαμε το σύνθημα «Ελλάς, ολέ, ολέ». Δώσαμε τα πάντα για τη χώρα μας, ειδικότερα για αυτές τις σκληρές στιγμές που ζούμε.

Ελπίζω να τους δώσαμε λίγη χαρά. Αν αναλογιστούμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τον COVID-19, δεν έχουν δουλειά, λεφτά, τρέφονται από το συσσίτιο της Εκκλησίας για να τα καταφέρουν. Αυτή η στιγμή είναι για αυτούς, για να τους κάνουμε αν μπορούμε λίγο πιο χαρούμενους»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA