Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του Χρυσού στα 200μ. μικτής Ατομικών Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη.
Ειδικότερα στο μήνυμά του ο Πρόεδρος αναφέρει :
«Η «χρυσή» Πανευρωπαϊκή σας διάκριση δικαιώνει την εμβληματική αθλητική πορεία σας και σας φέρνει, επαξίως, στην κορυφή της Ευρωπαϊκής κολύμβησης. Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή συνέχεια για την κατάκτηση και της Παγκόσμιας κορυφής».

Νωρίτερα, τα συγχαρητήριά του στον Ανδρέα Βαζαίο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα και κατέρριψε το ρεκόρ Ευρώπης στα 200μ. μικτή ατομική, έστειλε μέσω twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού. Στην ανάρτησή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει: “Θερμά συγχαρητήρια στον χρυσό Αντρέα Βαζαίο, στα 200μ. μικτής ατομικής, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη. Πολλά μπράβο και στον προπονητή, Αλέξανδρο Νικολόπουλο, για την 3η ταχύτερη κούρσα όλων των εποχών & το ευρωπαϊκό ρεκόρ από τον πρωταθλητή μας”.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, αναφέρει στη δική του ανάρτηση: “Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας για τον Ανδρέα Βαζαίο στα 200μ μικτή. Η νέα γενιά κολυμβητών μας βάζει ψηλά τον πήχη για το Τόκιο. Μπράβο Ανδρέα!”

Facebook Comments