Το υψηλό επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας στην υδατοσφαίριση αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά με τον ορισμό της Μαρίας Δασκαλοπούλου στο τελικό του LEN Super Cup Γυναικών ανάμεσα σε Σαμπαντέλ και Ουίπεστ με τις Ισπανίδες να κατακτούν το τέταρτο τίτλο της ιστορίας τους καθώς επικράτησε με 14-11 τις Ουγγαρέζες.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης συγχαίρει την συνάδελφο Δασκαλοπούλου Μαρία για την συμμετοχή της στον Τελικό του SUPER CUP Γυναικών μεταξύ των ομάδων ASTRA POOL CN SABADELL (ESP) – UVSE BUDAPEST (HUN) που έγινε στις 7/11/23 στην Βουδαπέστη.

Ο ορισμός της συναδέλφου Διαιτητή για μία ακόμη φορά σε ένα τελικό σηματοδοτεί το υψηλό επίπεδο γνώσης και ικανότητας όλων των Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης καθώς συνεχίζεται η παρουσία μας στους περισσότερους μικρούς και μεγάλους τελικούς των Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Επίσης η συμμετοχή πέντε και έξι διαιτητών μας σε κάθε αγωνιστική των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην Ελληνική Υδατοσφαίριση.

Μαρία και πάλι συγχαρητήρια.