Στρατιδάκη: Από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στα Χανιά

Επιστρέφει στην Κρήτη, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΝΟ Χανίων η Κική Στρατιδάκη!

by Μάνος Φυρογένης

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά θα συνεχίσει την καριέρα της η Κική Στρατιδάκη σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24. Η 28χρονη φουνταριστός πέρασε την τελευταία διετία στο Λαιμό και ούσα πλέον στην καλύτερη ηλικία και με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, δεδομένα θα ενισχύσει σημαντικά τις Κρητικές ενόψει της νέας περιόδου.

Αυτός θα είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα της Rookie of the Year τη σεζόν 2014-15 στην Α1, αφού μετά τη Χίο, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, το Ρέθυμνο, την ΑΕΚ και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, θα φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Χανίων.

Η Στρατιδάκη αποχαιρέτησε τον ΝΟ Βουλιαγμένης μέσω του #AQF24 και έδωσε έμφαση σε έναν βασικό λόγο που την έκανε να πειστεί ώστε να συνεχίσει στα Χανιά.

«Μετά από 2 χρόνια στην Βουλιαγμένη με υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες αποχωρώ γεμάτη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ν.Ο.Β τις συμπαίκτριες μου αλλά κυρίως τους προπονητές μου γιατί με πίστεψαν και με έκαναν να δω πως είναι να παίζεις σε υψηλό επίπεδο. Τα Χανιά είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο προσπαθεί για το καλύτερο με δεμένη ομάδα κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκανε να πάω σε αυτό το σωματείο. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA