Στον τελικό Ρωσία και Ολλανδία! 57 γκολ στους ημιτελικούς!

by Aquafeed 24

Το τρόπαιο του Europa Cup θα διεκδικήσουν η Ρωσία με την Ολλανδία, ύστερα από τους δύο ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ημιτελικούς που διεξήχθησαν στο Τορίνο το Σάββατο.

Πρώτη χρονικά η Ρωσία κέρδισε την πρόκριση της σε έναν αγώνα όπου σημειώθηκαν 29 γκολ, ως απόρροια των νέων κανονισμών που παίζονται στο Final 6. Με τελικό σκορ το 15-14 οι Ρωσίδες επικράτησαν της Ουγγαρίας και θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Στον έτερο ημιτελικό, η Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση και της Ίλσε Κούλχαας έπαιξε με νοοτροπία Πρωταθλήτριας Ευρώπης και πέταξε εκτός τελικού τους διοργανωτές Ιταλούς, σε μια αναμέτρηση που διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Κουρέτας και δόθηκαν επίσης αρκετά πέναλτι.

Το τελικό σκορ (11-17) αποδεικνύει την ανωτερότητα των Ολλανδών, ενώ ο Φάμπιο Κόντι, ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας πλήρως απογοητευμένος άλλαξε μέχρι και τη Τζούλια Γκορλέρο στο τέταρτο οκτάλεπτο και πέρασε στη θέση της τη Φεντερίκα Λαβί, ωστόσο οι Ιταλίδες δεν μπόρεσαν να μειώσουν και αποχαιρέτισαν την ιδέα του τελικού μπροστά στο ένθερμο κοινό τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA