Και δεύτερο ξένο αθλητή απέκτησε ο ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Πάνου Βέργου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νίνο Μπλάζεβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΝΟ Χίου στον πρώτο γύρο της Α1 ανδρών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Nino Blazevic, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Γεννημένος το 1992, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, ο Nino αγωνίζεται ως περιφερειακός κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να παίξει και στις υπόλοιπες θέσεις της περιφέρειας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Jug Dubrovnik, ομάδα της γενέτειρας πόλης του. Στην συνέχεια, αγωνίστηκε στην Vojvodina, ενώ τον επόμενο χρόνο παρέμεινε στην Σερβία, αγωνιζόμενος στην Radnicki. Επόμενος σταθμός της καριέρας του, ήταν η Corona από την Ρουμανία. Έπειτα, αγωνίστηκε στην Α’1 του Ιταλικού Πρωταθλήματος, με το σκουφάκι της Trieste. Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε στον ΝΟ Χίου και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Nino ήταν διεθνής με τα τμήματα υποδομής της Εθνικής Κροατίας.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Nino Blazevic, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος ενός τεράστιου Συλλόγου, με τρομερή οργάνωση, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως φέτος είναι χρονιά μας».

Facebook Comments