Σε άλλη μία ισχυρή μεταγραφική προσθήκη, προχώρησε το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά για την γυναικεία ομάδα. Ανακοινώθηκε στις 26/08, από το σωματείο, η απόκτηση της νεαρής Ολλανδής περιφερειακού, Isis Keijzer.

Η 20χρονη πολίστρια, θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ των γυναικών, κατέχοντας πολυετή εμπειρία από συνεχείς συμμετοχές στα εγχώρια πρωταθλήματα της Ολλανδίας και σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Νεανίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το σωματείο του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Γυναικών ανακοινώνουν την συνεργασία με την Isis Keijzer, η οποία θα αγωνίζεται με τα “ασπρόμαυρα” για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η 20χρονη Isis Keijzer, γεννημένη στις 28 Μαΐου 2001, είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται εξίσου και στις δύο πλευρές, στις θέσεις 4/5 και 1/2, αποτελώντας εξαιρετικά δυνατή παρουσία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2014 στην ZV Haerlem της Ολλανδίας, ενώ συνέχισε την καριέρα της για το διάστημα 2014-2021 στην ολλανδική ZVL-1886.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, η Isis Keijzer αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων Γυναικών, ενώ έχει λάβει μέρος και σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, μετρώντας επιπλέον πολλές συμμετοχές στη LEN Euro League.

Welcome Isis»!

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη