Στον Παναθηναϊκό και την νέα σεζόν οι Αλβέρτης και Αγκόρτσας!

Διπλή ανανέωση για τους «πράσινους»!

by Aquafeed 24

Δύο εκ των βασικών στελεχών της περσινής ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «πράσινους». Ο λόγος για τους Γιάννη Αγκόρτσα και Νίκο Αλβέρτη που θα συνεχίσουν και του χρόνου να φορούν το σκουφάκι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αγκόρτσα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το τμήμα πόλο.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Αγκόρτσα και τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος παίκτης που έχει αγωνιστεί ως αμυντικός αλλά και ως φουνταριστός  είχε σημαντική συνεισφορά τη χρονιά που πέρασε και οι «πράσινοι» έσπευσαν να δώσουν τα χέρια μαζί του και τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο pao1908.com είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και φέτος και θα είμαι ένα κομμάτι ενός Συλλόγου που εκπέμπει υγεία. Οι στόχοι μας είναι να πάμε τη νέα χρονιά ακόμα καλύτερα από την περσινή σεζόν».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αλβέρτη για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» κρατάει ένα ακόμα βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος Νίκος Αλβέρτης που αγωνίζεται ως περιφερειακός και φουνταριστός  θα φορέσει και φέτος το πράσινο σκουφάκι

Σε δήλωση του στο pao1908.com  τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη η τιμή που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό για ακόμα ένα χρόνο. Θεωρώ ότι η ομάδα την περασμένη χρονιά πέτυχε αυτά που ήθελε  της και ευελπιστώ ότι αυτή η σεζόν ήταν μια παρακαταθήκη για το μέλλον για τον Σύλλογο. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA