Στον Ολυμπιακό ο Μάριος Κάσδαγλης!

by Aquafeed 24

Με στόχο να αλλάξει επίπεδο στις ακαδημίες του, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με έναν από τους καλύτερους προπονητές στις ηλικιακές κατηγορίες των αγοριών, τον Μάριο Κάσδαγλη, ο οποίος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» και πιάνει άμεσα δουλειά στην ακαδημία του συλλόγου!

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάριο Κάσδαγλη. Ο Έλληνας προπονητής εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας πόλο του συλλόγου, αναλαμβάνοντας τα τμήματα των Αγοριών.

Ο Μάριος Κάσδαγλης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της υδατοσφαίρισης, με πολυετή «θητεία» και επιτυχίες στις ακαδημίες του ΝΟ Βουλιαγμένης, του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Φαλήρου.

Η δήλωση του Μάριου Κάσδαγλη στο olympiacossfp.gr«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος θα που γίνω μέλος της καλύτερης ομάδας της Ελλάδας στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, για να προσπαθήσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά στις ηλικιακές κατηγορίες των Αγοριών, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες οι οποίες θα επιτρέψουν σε νεαρούς αθλητές να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA