Στο δυναμικό του Ολυμπιακού Αλίμου προστέθηκε ο μοναδικός Έλληνας προπονητής κολύμβησης με Ολυμπιακό μετάλλιο (σ.σ το Αργυρό του Σπύρου Γιαννιώτη στο Ρίο), ο Νίκος Γέμελος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα βοηθήσει τον νεοσύστατο σύλλογο με τις συμβουλές του όσον αφορά την ακαδημία κολύμβησης που ξεκίνησε στο Alma Club.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Αλίμου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή κολύμβησης Νίκο Γέμελο.

Ο Νίκος Γέμελος έχει καταγράψει στο βιογραφικό του 5 παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης .

Την ίδια στιγμή έχει οδηγήσει τους αθλητές του σε διακρίσεις και μετάλλια τόσο σε Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Είναι επίσης προπονητής της ομάδας κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού καθώς και Τεχνικός Διευθυντής του κολυμβητικού τμήματος του Ιωνικού Νίκαιας.

Αδιαμφισβήτητα ο Νίκος Γέμελος έχει συνδέσει το όνομα του με τις τεράστιες επιτυχίες του Σπύρου Γιαννιώτη
Το 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα , μέσα από την ψηφοφορία του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικού Τύπου.

Η παρουσία ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών κολύμβησης στην οικογένεια του Ολυμπιακού Αλίμου, σηματοδοτεί τη νέα εποχή που ξεκινάει για την πισίνα του συλλόγου μας».

Facebook Comments