Νέος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Σπύρου Μπουλουγουρά, καθώς ο ΝΟ Πατρών ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σπύρος Μπουλουγουράς αναλαμβάνει την ομάδα Εφήβων και Παίδων των Πατρινών, μετά την εξαιρετική δουλειά που έκανε στον ΝΟ Βουλιαγμένης τα προηγούμενα έτη.

Ανακατατάξεις και στα υπόλοιπα τμήματα του ΝΟΠ, καθώς ο Κώστας Σακκαλής, ο Βασίλης Λαμπάτος και Θανάσης Κοντάκος δεν συνεχίζουν στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Πατρών:

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Σπύρο Μπουλουγουρά, πρώην προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Παίδων και Μίνι Παίδων με το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των τμημάτων υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17) και Παίδων (Κ15) του ΝΟΠ.

Ανακοινώνουμε επίσης τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μας με τους κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, κ. Μιχάλη Μπαρτζελά και κα. Αγγελική Τσίστα ως προπονητές των ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών, Μίνι Παίδων (Κ13) και Προ-Μίνι Παίδων (Κ11), αντίστοιχα, του ΝΟΠ.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον κ. Μπουλουγουρά στην οικογένεια του ΝΟΠ μας και ευχόμαστε σε όλους τους προπονητές και αθλητές μας κάθε επιτυχία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών αποχαιρετά και ευχαριστεί θερμά για την καλή συνεργασία και την σημαντική συνεισφορά τους, τους προπονητές και παλιούς αθλητές του κ. Κωνσταντίνο Σακκαλή, κ. Βασίλη Λαμπάτο και κ. Θανάση Κοντάκο, στους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Facebook Comments