Στον ΝΟ Αλεξανδρούπολης ο Γιουρτζίδης – «Σκάει» η βόμβα Μπίλα στον Ολυμπιακό!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Το έμψυχο δυναμικό του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης ενισχύεται με τον διεθνή κολυμβητή, Δανιήλ Γιουρτζίδη! Σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24, ο 20χρονος αθλητής του υγρού στίβου και κορυφαίος στα 200μ και 400μ μικτής, δεν αποτελεί πλέον μέλος του Εθνικού Πειραιά και θα κολυμπάει την φετινή σεζόν με το σκουφάκι του ΝΟΑ, ενισχύοντας δυναμικά το κολυμβητικό τμήμα των Χατζηπέτρου – Ρετσίδη – Πανταζή στον επαρχιακό σύλλογο της Θράκης. Αναμένεται φυσικά και η επίσημη ανακοίνωση από τον Όμιλο της Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον, ο 21χρονος διεθνής κολυμβητής και πρώην αθλητής του Εθνικού Πειραιά, Στέργιος Μάριος Μπίλας, εντάσσεται στην ομάδα των «ερυθρόλευκων» Πρωταθλητών Ελλάδος, ταράσσοντας επίσης τα νερά, μιας και η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και η επίσημη ανακοίνωση ακόμα αναμένεται από τον ΟΣΦΠ. Σε κάθε περίπτωση, ο Μπίλας συμπεριλήφθηκε στα κριτήρια επιλογής συγκρότησης της φετινής Εθνικής ομάδας ως αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε τόσο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 50άρας της Ρώμης.

Στον ιστορικό σύλλογο του Φαλήρου, «μετακομίζει» επίσης ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης! O 18χρονος κολυμβητής της Εθνικής ομάδας, με συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Εφήβων το 2021 και το 2022, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στον Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου, ιδιαίτερα στις μεγάλες αποστάσεις μιας και ξεχωρίζει στα 800μ ελεύθερο για τις επιδόσεις του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός αθλητής του υγρού στίβου έχει ήδη προγραμματίσει τις σπουδές του για το 2023, στο Yale University των ΗΠΑ.

Από τον Άρη Θεσσαλονίκης επίσης, μεταγράφεται στον ΝΟΑ η νεαρή Βάσια Κιρτσόγλου (κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ 4Χ50μ ελεύθερο και μικτής ομαδικής, εφήβων – νεανίδων mixed, 2018).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA