Στον ημιτελικό των 200μ. πεταλούδα η Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

by Aquafeed 24

Ύστερα από μια συγκλονιστική ημέρα για την ίδια και την ελληνική κολύμβηση, η Άννα Ντουντουνάκη έδειξε ότι δεν σταματά στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε την Τρίτη, καθώς το πρωί της Τετάρτης κατάφερε να πάρει ακόμη μια πρόκριση.

Η αθλήτρια του Τάσου Καράμπελα πήρε την πρόκριση και στον ημιτελικό των 200μ. πεταλούδα με χρόνο 2:14.69 και τη 15η θέση. Tο ατομικό της ρεκόρ είναι 2:12.50 από τις 14/2/2020.

Παρότι πήρε την πρόκριση για τον απογευματινό ημιτελικό η 26χρονη, από κοινού απόφαση με τον προπονητή της Τάσο Καράμπελα, αποφάσισαν να μη αγωνιστεί στον απογευματινό ημιτελικό. Στόχος η αθλήτρια να μην αναλώσει δυνάμεις και να εστιάσει στις επόμενες κούρσες της στο πρωτάθλημα.

Η Ντουντουνάκη κολύμπησε σε 2:14.69, επίδοση που την έφερε στη 19η θέση της κατάταξης. Πάνω από την Ελληνίδα υπήρχαν τέσσερις αθλήτριες από την Ουγγαρία και άλλες τόσες από τη Μεγάλη Βρετανία.  Σύμφωνα με τον κανονισμό μέχρι δυο αθλήτριες ανά χώρα έχουν δικαίωμα πρόκρισης. Αυτόματα η Ντουντουνάκη αναρριχήθηκε τέσσερις θέσεις, βρέθηκε στη 15η θέση κι εντός ημιτελικού. Το συνολικά αποτέλεσμα του προκριματικού.  Όμως κρίθηκε προτιμότερο από την αθλήτρια και τον τεχνικό της να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα 50μ. ύπτιο, ακυρώνοντας τη συμμετοχή της στα ημιτελικά των 200μ. πεταλούδα, όπου θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί στον τελικό.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA