Στον… δρόμο για Κίνα Παυλίδης – Χατζηδάκης και Σαλάχας!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Οι τρεις Έλληνες τεχνικοί αναχώρησαν την Τρίτη 22/03 για Κίνα!

Τέλος στην αναμονή και τα πολύπλοκα διαδικαστικά που κράτησαν μήνες! Το πρώην «ερυθρόλευκο» δίδυμο Παυλίδη – Χατζηδάκη μαζί με τον Ορέστη Σαλάχα (πρώην επικεφαλής τεχνικός του ΑΝΟΓ), αναχώρησαν την Τρίτη 22/03 για Πεκίνο και σύντομα θα… «πιάσουν δουλειά» στην Εθνική ομάδα Γυναικών της Κίνας, έχοντας υπογράψει ήδη τα συμβόλαιά τους!

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Δεκέμβριο του 2021 ήταν γνωστό ότι οι τρεις Έλληνες τεχνικοί είχαν προσεγγιστεί και σχεδόν συμφωνήσει με την Κινεζική Ομοσπονδία, ωστόσο τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και τα διαδικαστικά εισόδου και παραμονής στην χώρα καθυστέρησαν αρκετά την τελική αναχώρησή τους.

Χάρης Παυλίδης: H νέα σελίδα στην Κίνα μαζί με Χατζηδάκη και Σαλάχα!

Το φιλόδοξο πλάνο των Κινέζων υπεύθυνων για την εθνική ομάδα γυναικών της χώρας τους, μόνο από έμπειρους Έλληνες τεχνικούς θα μπορούσε να πλαισιώνεται και παρά την… «αθλητική ξενιτιά» που ενέχει όλη αυτή η διαδικασία, είναι τιμή για την ελληνική υδατοσφαίριση και τους ανθρώπους της να αναλαμβάνεται ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ, διεθνούς εμβέλειας, με την επιτυχία αυτού να είναι σχεδόν… δεδομένη!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA