Πολύ σημαντική προσθήκη για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς απέκτησε μια από τις καλύτερες νεαρές αθλήτριες της Α’ γυναικών, την Ελευθερία Φουντωτού.

Η Φουντωτού είναι βασικό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων και ανήκει στον Ολυμπιακό, προϊόν των εξαιρετικών ακαδημιών των «ερυθρόλευκων». Τώρα, υπό τις οδηγίες του Ορέστη Σαλάχα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και να πάρει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται ως περιφερειακός και θα βοηθήσει πολύ τον ΑΝΟΓ στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΟΓ: 

Μία πολύ καλή μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του ομίλου. Η 18χρονη περιφερειακη Ελευθερία Φουντωτού, συμφώνησε με την ομάδα που προπονεί ο Ορέστης Σαλάχας και θα ενισχύσει τον ΑΝΟΓ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Ελευθερία είναι γεννημένη το 2002 και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Ξεκίνησε το πόλο στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2018 και το 2020 και το πρωτάθλημα το 2019. Εχει επίσης αγωνιστεί στην εθνική ομάδα των κορασίδων και των νεανίδων. Με τις νεάνιδες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Η Ελευθερία αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια που θα κανει ο ΑΝΟΓ να διατηρηθεί στην 4αδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Facebook Comments