Μία πάρα πολύ σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε στο προπονητικό του επιτελείο ο ΑΝΟ Γλυφάδας, αφού ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Άντι Μελιδώνη.

Η μέχρι πρότινος προπονήτρια της Βουλιαγμένης, η οποία την οδήγησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, θα αναλάβει ως άμεση συνεργάτης του Θεόδωρου Ανδρεάκου αλλά και υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος των ακαδημιών του ΑΝΟΓ. Με την εμπειρία που διαθέτει και από τα δύο πόστα σίγουρα μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΑΝΟ Γλυφάδας:

Με πολύ μεγάλη χαρά ο ΑΝΟΓ ανακοινώνει την πρόσληψη της Αντυ Μελιδόνη.
Η Αντυ θα είναι η άμεση συνεγάτιδα του Θ. Ανδρεάκου στην γυναικεία ομάδα του ομίλου, καθώς και υπεύθυνη όλων των γυναικείων υποδομών.

Η Αντυ είναι μια από τις 13 αργυρές Ολυμπιονίκες του 2004, τότε που η εθνική γυναικών είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία των ομαδικών αθλημάτων της χώρας μας.
Επίσης στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική γυναικών το 2011 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης, καθώς και νικήτρια του World League το 2005 στην Ρωσία.

Την προπονητική της πορεία ξεκίνησε στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Αρχικά πέρασε από τις υποδομές και τα τελευταία 2 χρόνια ήταν η 1η προπονήτρια της ομάδας.

Αντυ, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο νέο σου πόστο.

Facebook Comments