Στο Βελιγράδι ξανά η ακαδημία του Εθνικού!

by Aquafeed 24

Στο Βελιγράδι βρίσκεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ακαδημία πόλο του Εθνικού Πειραιώς, η οποία θα συμμετάσχει στο καθιερωμένο τουρνουά προετοιμασίας της Παρτίζαν για αθλητές Under 16 και Under 14.

Το Παρτίζαν Winter Challenge ξεκινά την Παρασκευή, 28/12 και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον Εθνικό να συμμετέχει και στις δύο κατηγορίες, οπότε η αποστολή με επικεφαλής τον Νίκο Βενετόπουλο και τον Μάρκο Μίσιτς είναι πολυάριθμη.

Οι αγώνες γίνονται φυσικά στην πισίνα Μπιάνιτσα και στους U16 ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει στον Β’ όμιλο τη διοργανώτρια ομάδα, την Κατάνια και τη Γιούγκ, ενώ στον Α’ όμιλο παίζουν η Ραντνίτσκι, ο Ερυθρός Αστέρας, η Βάσας και η Ρόμα.

Στα 2004 η ελληνική ομάδα θα παίξει κόντρα στη Ρόμα, την Παρτίζαν, την Ραντνίτσκι και την Μπιάνιτσα.

Πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους οι αθλητές επισκέφθηκαν το Μουσείο Τέσλα, το οποίο όπως υποδηλώνει και το όνομα του, είναι ένα μουσείο αφιερωμένο στον περίφημο εφευρέτη, μηχανικό, φυσικό και γενικότερα στον άνθρωπο που είχε περισσότερες ιδιότητες απ ότι χρόνια ζωής, Νίκολα Τέσλα.

Με 160,000 αυθεντικά αρχεία, πάνω από 2,000 βιβλία και ημερολόγια, πάνω από 1,200 ιστορικά τεχνικά εκθέματα, πάνω από 1,500 φωτογραφίες και αυθεντικά φιλμ από τεχνικά αντικείμενα, εργαλεία και συσκευές, και πάνω από 1,000 σχέδια και σκίτσα, αυτό το μουσείο έχει τεράστιο όγκο εκθεμάτων πάνω σε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της επιστήμης.

Από το 2003 έχει καταχωρηθεί από την UNESCO ανάμεσα στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς λόγο του ρόλου που διαδραματίζει σχετικά με την ιστορία του παγκόσμιου ηλεκτρισμού και τεχνολογικών επιτευγμάτων στον τομέα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA