Μία μία πλέον οι ομάδες ελέω περιόδου είτε βολιδοσκοπούν, είτε ήδη κινούνται για την απόκτηση νέου παίκτη/τριας ώστε να ενδυναμωθούν για τη νέα σεζόν. Μεταβιβάζοντας το ενδιαφέρον στην Α1 Γυναικών, ουκ ολίγοι σύλλογοι σχεδιάζουν την «επόμενη μέρα». Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι και ο Πανιώνιος ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, προκρινόμενος στα play off.

Ξεκινώντας με δυναμισμό και όραμα, η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου  «κινείται» για μία πολύ σημαντική προσθήκη. Ο «Ιστορικός» είναι πολύ «κοντά» στο να αποκτήσει τη Χριστίνα Κώτσια. Η 27χρονη αμυντικός μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια του Πανιωνίου σημαντικά με το ταλέντο και την εμπειρία της. Η διεθνής παίκτρια έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, ΑΕΚ ενώ επίσης και στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Η Κώτσια έχει στο παλμαρέ της επίσης ένα Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Η διεθνής αμυντικός η οποία είχε προτάσεις και από άλλα σωματεία όπως είναι φυσικό, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Πανιώνιο. Εφόσον το ενδιαφέρον αυτό τελεσφορήσει θα είναι μία πάρα πολύ καλή προσθήκη για τις «Κυανέρυθρες».

Facebook Comments