Σε μια καινοτόμα προπόνηση μέσω διαδικτύου, παρουσία των κορυφαίων αθλητριών και αθλητών καλλιτεχνικής κολύμβησης, συμμετείχε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι αστέρες του αθλήματος πραγματοποίησαν διαδικτυακή προπόνηση, η οποία ήταν ανοιχτή προς παρακολούθηση για το ευρύ κοινό μέσω youtube. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη παρουσίασε το δικό της πρόγραμμα εκγύμνασης μέσα σε λίγα λεπτά, σε μια προσπάθεια αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ήμουν κομμάτι αυτής της μεγάλης ιδέας εκπροσωπώντας την χώρα μου σε αυτή τη θρυλική ομάδα. Το πρώτο επίσημο και αναγνωρισμένο και από την Παγκόσμια ομοσπονδία γεγονός, από τους καλύτερους του κόσμου στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, είναι πλέον πραγματικότητα. Μεταφέραμε την ενέργειά μας σε μια απίστευτη ζωντανή διαδικτυακή προπόνηση από το σπίτι, αλλά δεν ήμασταν μόνοι. Δεν ήταν κανείς μόνος. Ήμασταν σπίτι, αλλά μαζί!
Όλος ο κόσμος μια ομάδα όπως έπρεπε να είμαστε για να νικήσουμε σε όλη αυτή την περιπέτεια της πανδημίας. Αυτή η πρωτοβουλία θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα κοινωνικής ευθύνης σε όλο αυτό το οποίο ζούμε, αφήνοντας έξω τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ μας» υποστήριξε η Ευαγγελία.

«Μια ιδέα η οποία ξεκίνησε από εμάς τους αθλητές και θέλουμε το μήνυμά της να φτάσει σε ολόκληρο τον κόσμο» κατέληξε.

Facebook Comments