Στο δυναμικό του ΑΝΟΓ θα ανήκει από τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πέτρος Δουδέσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να αναλάβει θέση προπονητή στη Γλυφάδα και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του στον αθλητισμό.

Ο Δουδέσης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ορέστη Σαλάχα στη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ, ενώ θα έχει υπ’ευθύνη του τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων, τα οποία έως την περυσινή σεζόν προπονούσε η Έλενα Κούβδου. Προς το παρόν, τίποτα δεν είναι οριστικό και επίσημο, ωστόσο οι πηγές μας αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συμφωνίας.

Σχετικά με την Έλενα Κούβδου, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2011 με την Εθνική γυναικών βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της «γαλανόλευκης», επομένως οι πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις της Εθνικής τη φετινή σεζόν (σ.σ Ευρωπαϊκό, Προολυμπιακό και ελπίζουμε Ολυμπιακούς Αγώνες), κατέστησαν αδύνατο το να παραμείνει στη Γλυφάδα για ακόμη μια χρονιά.

Όσον αφορά τον Πέτρο Δουδέση έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ορέστη Σαλάχα στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες (σ.σ ΝΟ Αργοστολίου, ΝΟ Καλαμακίου), ενώ ξεκίνησαν μαζί στον ΝΟ Βουλιαγμένης. Τώρα οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν με στόχο να ξεχωρίσει ο ΑΝΟΓ τόσο στην Α1 γυναικών, όσο και στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του Πέτρου Δουδέση, Ευάγγελος, πραγματοποιεί αξιοσημείωτη προπονητική καριέρα στην Ολλανδία και έχει επάξια θέση στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Facebook Comments