Στο πλοίο για Κεφαλονιά τα κορίτσια του Λοράντου!

by Aquafeed 24

Καθ’οδόν για το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς είναι η Εθνική ομάδα γυναικών, με τον Τεό Λοράντο να πραγματοποιεί προετοιμασία για τη «γαλανόλευκη» στον τόπο του, καθώς κατάγεται από το νησί του Ιονίου, για την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα κορίτσια της Εθνικής λίγο πριν μπουν στο πλοίο για Κεφαλονιά, χάρισαν μια στιγμή για αναμνηστική φωτογραφία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, θα έχει μαζί του, τα 16 κορίτσια του καμπ που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου στον Άγιο Κοσμά και είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κότσια, Μαρία Πάτρα, Φωτεινή Τριχά, Φοίβη Αγγελίδη.

Στην Κεφαλονιά, μαζί τους, και οι συνεργάτιδες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντιγόνη Ρουμπέση και Φιλιώ Μανωλιουδάκη και ο φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος.

Η ΚΟΕ ευχαριστεί για την φιλοξενία την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κεφαληνίας & Ιθάκης, Σταύρο Τραυλό.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA