Μεταγραφών… συνέχεια για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα και τον ΓΣ Περιστερίου. Η 20χρονη περιφερειακός, Δανάη Κωνσταντοπούλου θα φορά το «κυανοκίτρινο» σκουφάκι για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ενισχύοντας το έργο του γυναικείου συνόλου στην μεγάλη κατηγορία (Α1 Γυναικών), ενώ η ίδια έχει παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο από μικρή ηλικία. Την περασμένη χρονιά, αγωνιζόταν για τον Νηρέα Χαλανδρίου – επίσης στην Α1 Γυναικών, ενώ η εξέλιξή της ξεκίνησε μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:

Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία της με την Δανάη Κωνσταντοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η 20χρονη πολίστρια που αγωνίζεται στην θέση της περιφερειακού, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Δανάη Κωνσταντοπούλου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Περιστερίου και ελπίζω να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στους στόχους που θα θέσουμε. Φαίνεται να υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία».

Το βιογραφικό

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2002 και αγωνίζεται στη θέση της περιφερειακού. Ξεκίνησε το πόλο από τον Ολυμπιακό και το 2015 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο μίνι Κορασίδων (2002). Ένα χρόνο αργότερα (2016) κατέκτησε το Χρυσό με τις Κορασίδες (2001), ενώ το 2017 κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία. Το 2018 κατέκτησε το νταμπλ (Πρώτη θέση και Κύπελλο) με τις Γυναίκες και το ασημένιο με τις Νεάνιδες. Το 2019 πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Νέων γυναικών (2000) και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων (2002).

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Εθνικό (2020-2021) όπου και κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν για τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Facebook Comments