Όπως σας είχε πληροφορήσει το Aquafeed24 από το βράδυ της Δευτέρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έδωσε το «παρών» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών στο ΟΑΚΑ, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Η ηγεσία της Περιφέρειας παρακολούθησε τους αγώνες το πρωί της Τρίτης, παρουσία της Βούλας Κοζομπόλη, καθώς και του Σπύρου Γιαννιώτη!

Από πλευράς Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη, ενώ παρευρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιωρής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της ΚΟΕ να πραγματοποιήσει τη διοργάνωση με κάθε κόστος και κάθε τρόπο, με δεδομένη τη δύναμη της κολύμβησης στην Αττική σε αθλητές.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης άνοιξε το θέμα του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου του Ζαππείου, για το οποίο υποστήριξε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να δώσει ξανά «πνοή» στον ιστορικό αθλητικό χώρο που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων πρωταθλητών.

Στο ίδιο μήκος κύματος, το μέλος της επιτροπής αθλητών της FINA και της LEN (Και μέλος της τεχνικής επιτροπής υδατοσφαίρισης της FINA), Βούλα Κοζομπόλη, εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη διεξαγωγή των αγώνων, με 1.200 άτομα συμμετοχή και τόνισε ότι θα επιδιώξει να διαδώσει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου την προσπάθεια της Ελλάδας να πραγματοποιήσει τη διοργάνωση, την ώρα που οι περισσότερες χώρες ακύρωσαν τα πάντα, με τη χώρα μας να είναι πρωτοπόρος σε αυτό το κομμάτι, ενώ όλα πήγαν καλά βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

 

 

Facebook Comments