Οι αγώνες της Προ Ρέκο του Κώστα Κάκαρη για το LEN Champions League τον Ολυμπιακό (17 Οκτωβρίου) και τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (22 Νοεμβρίου), αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τη Βάσας (10 Νοεμβρίου) θα διεξαχθούν 21 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ρέκο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια κωμόπολη Κιάβαρι, στην περιοχή της Τζένοα.

Το δημοτικό κολυμβητήριο “Mario Ravera” θα είναι το «θέατρο» των επόμενων μεγάλων προκλήσεων της Pro Recco που στοχεύει να κατακτήσει, στο Κιάβαρι, το πρώτο τρόπαιο της σεζόν απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγάλης αξίας και φήμης όπως η Vasas, νικήτρια του τελευταίου LEN Euro Cup.

Η εξωστρέφεια της Προ Ρέκο δείχνει το δρόμο σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ και ομοσπονδίες, καθώς για να διευρυνθεί η βάση του αθλήματος πρέπει να πάει σε μικρότερες περιοχές.

«Η επιλογή του Κιάβαρι προέρχεται από την επιθυμία να είμαστε όλοι ενωμένοι, μαζί με τους οπαδούς μας και όσους μας αγαπούν σε μια σεζόν που θα είναι γεμάτη παγίδες μετά τις δύο προηγούμενες που μας είδαν να θριαμβεύουμε σε κάθε διοργάνωση. Το Chiavari είναι μια πόλη με μεγάλο πάθος για την υδατοσφαίριση και το “Mario Ravera” αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους κοινωνικής και αθλητικής συνάντησης για εκατοντάδες οικογένειες. Η μεταφορά του Champions League και του Ευρωπαϊκού Super Cup στην πόλη αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση του αθλήματός μας και την ολοένα και μεγαλύτερη διεύρυνση της βάσης των φιλάθλων. Είμαι βέβαιος ότι η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που θα χαρακτηρίζει τους αγώνες σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον θα συμβάλει στη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων για τους παίκτες, τους φιλάθλους και όλους όσοι θα είναι παρόντες, ιδιαίτερα τους νεότερους», δήλωσε ο Μαουρίτσιο Φελούγκο.

«Η επιλογή της Pro Recco και του προέδρου της, Maurizio Felugo, αποτελεί πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για εμάς. Είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε αυτό το τρίπτυχο αγώνων υψηλού επιπέδου αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς. Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους φιλάθλους και, πάνω απ’ όλα, στους αθλητές μας, να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη δράση μερικών από τους καλύτερους Ιταλούς και ξένους παίκτες σε μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε επομένως βέβαιοι ότι η πισίνα Mario Ravera θα είναι γεμάτη από φιλάθλους κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων», καταλήγει ο Danilo Ghio, πρόεδρος της Chiavari Nuoto.