Στο Άμπου Ντάμπι για το FINA Gala ο Φιλίποβιτς!

by Aquafeed 24

Τιμητική πρόσκληση για τον διεθνή Σέρβο του Ολυμπιακού!

Επίτιμος καλεσμένος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι θα είναι ο μέχρι πρότεινος αρχηγός της εθνικής των ανδρών της Σερβίας, Φίλιπ Φιλίποβιτς! Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε πρόσκληση από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας του υγρού στίβου (FINA), Χουσέιν Αλ Μούσαλαμ, για να παρευρεθεί στο FINA Gala, όπου η FINA θα ανακοινώσει σήμερα, 17 Δεκεμβρίου, τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες ομάδες σε κάθε άθλημα για το 2021!

Ο Φιλίποβιτς αποτελέσε τον αρχηγό της εθνικής ομάδας των ανδρών της Σερβίας από το 2017, όπου διαδέχθηκε τον Ζίβκο Γκότσιτς, έως και φέτος, κλείνοντας την καριέρα του στην εθνική μετά το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του Τόκιο. Με τον κορυφαίο αριστερόχειρα ως αρχηγό, η Σερβία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2017, το χρυσό στο ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης το 2018, τους τίτλους του World League το 2017 και το 2019 και φυσικά το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο το 2021. Μέλος της εθνικής Σερβίας από το 2003, έχει κατακτήσει τα πάντα με την πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα της Σερβίας, η οποία έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους στην υδατοσφαίριση από όλα τα άλλα ομαδικά αθλήματα μαζί!

Ο σπουδαίος Σέρβος έχει ήδη ανακηρυχθεί καλύτερος παίκτης στον κόσμο το 2011 και το 2014 από την FINA και αναμένεται να δούμε εάν και φέτος θα λάβει αυτό τον τίτλο από την παγκόσμια ομοσπονδία. Κάτι πολύ πιθανό, αν δούμε την πορεία του με την Σερβία τα τελευταία χρόνια.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA