Στις Συρακούσες για τα προκριματικά του Euro Cup ο Γ.Σ. Περιστερίου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Για τις Συρακούσες της Ιταλίας αναχωρεί η ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου ενόψει της 1ης Προκριματικής φάσης του Euro Cup, με 18 ομάδες να διαμορφώνουν 4 Ομίλους. Έπειτα από τους αντίστοιχους αγώνες που θα διεξαχθούν το διάστημα 30/09-03/10, οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο, προκρίνονται στην επόμενη (2η) φάση.

Ο Β’ Όμιλος στον οποίο ανήκει ο Γ.Σ. Περιστερίου περιλαμβάνει τους εξής: ΓΣ Περιστερίου (Ελλάδα), Στρασμπούρ (Γαλλία), Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία), Ορτίτζια (Ιταλία).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Γ.Σ. Περιστερίου είναι:

Παρασκευή 1/10 (18.00 ώρα Ελλάδος) Ορτίτζια – Γ.Σ. Περιστερίου
Σάββατο 2/10 (16.30 ώρα Ελλάδος) Λούντβιγκσμπουργκ – Γ.Σ. Περιστερίου
Κυριακή 3/10 (11.30 ώρα Ελλάδος) Γ.Σ. Περιστερίου – Στρασμπούρ

Η αποστολή του Περιστερίου, με προπονητή τον Κώστα Λούδη, για τα προκριματικά στις Συρακούσες αποτελείται από τους:

Καραμπέτσος, Σαλτερής, Παπανικολάου, Αγκόρτσας, Τοράκης, Φάρμερ, Μύριλος, Φάρκας, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος, Παπασηφάκης, Γερακούδης, Λαδάς.

Σχετικά με την παρθενική συμμετοχή του Γ.Σ. Περιστερίου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την πρόκληση των Προκριματικών, ο Κώστας Λούδης δήλωσε στο Aquafeed24: «Η ομάδα του Περιστερίου συμμετέχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ομολογώ υπάρχει ένας μεγάλος ενθουσιασμός ανάμεσά μας. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο, απέναντι σε 3 ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς και το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ιταλική Ορτίτζια. Συμμετέχει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ιδιαίτερα πέρσι αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League) και είναι μια ποιοτική ομάδα που αναμφίβολα θα πάρει το ένα εισιτήριο της πρόκρισης από την 4αδα του ομίλου μας. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως η γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ είναι περισσότερο στα μέτρα μας και πιστεύω θα φτάσουμε στην νίκη, εύκολα ή δύσκολα… ώστε την Κυριακή 03/10, στο τελευταίο παιχνίδι με το Στρασβούργο να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup. Η Στρασμπούρ έχει επίσης μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, διαθέτοντας και το πλεονέκτημα των 6 ξένων παικτών στο ρόστερ της. Επιπλέον, με το γαλλικό πρωτάθλημα να έχει ήδη ξεκινήσει, η συγκεκριμένη ομάδα έχει και διαφορετικό αγωνιστικό ρυθμό, όμως πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε ανταγωνιστικότητα και να διεκδικήσουμε την νίκη που πολύ πιθανόν να μας χαρίσει και την πρόκριση. Σίγουρα είμαστε το “αουτσάιντερ” των προκριματικών, αλλά θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA