Στις Συρακούσες για κοινή προετοιμασία με την Ορτίτζια η Βουλιαγμένη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ολιγοήμερο ταξίδι στις Συρακούσες της Ιταλίας για κοινή προετοιμασία με την Ορτίτζια ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς βρίσκεται ήδη στην ιταλική πόλη από την Τρίτη 04/10 και ξεκινά κοινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με την οικοδέσποινα Ορτίτζια. Μόλις μια ανάσα από την έναρξη του 37ου Πρωταθλήματος και μαζί των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΝΟΒ, οι Δευτεραθλητές Ελλάδος βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, επιλέγοντας μια εξίσου δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα προκειμένου να δώσουν μερικά ακόμα «τεστ» ενόψει των επίσημων διοργανώσεων.

Η αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης θα φιλοξενείται στις Συρακούσες μέχρι την Παρασκευή 07/10, όπου και θα επιστρέψει για να δώσει την πρώτη εγχώρια αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή στις Συρακούσες συμμετέχουν:

Προπονητής: Vladimir Vujasinovic
Β’ Προπονητής: Γιώργος Κατσαούνης
Τ. Διευθυντής: Αρτίν Ελμισιάν

Αθλητές:
Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Νικόλαος Καστρινάκης, Ευστάθιος Καλογεροπουλος, Χαράλαμπος Τρούλος, Δημήτριος Νικολαΐδης, Νικόλαος Παπασηφάκης, Dylan Robert Woodhead, Ιωάννης Αλαφραγκής, Μάριος Καπότσης, Νικόλαος Κουρουβανης, Matthew James Farmer, Εμμανουήλ Ανδρεάδης, Ανδρέας Αλμύρας, Θωμάς Κωνσταντόπουλος, Αναστάσιος Σαπουνάκης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA