Στις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου επιστρέφει το PANDA TOURNAMENT «Ιάσονας Πανταζής»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ
Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία επιστρέφει από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, αφού θα διεξαχθεί ξανά μετά από δύο έτη το τουρνουά υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, PANDA TOURNAMENT «Ιάσονας Πανταζής», στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του συλλόγου.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 2 έως και τις 4 Δεκεμβρίου και θα συμμετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες και θα είναι η τρίτη ιστορικά που γίνεται.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου:
Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνει την διεξαγωγή του 3ου τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας Μίνι Παίδων (κ13), PANDA TOURNAMENT “Ιάσονας Πανταζής”.
Το εν λόγω τουρνουά επιστρέφει το 3ήμερο 2 έως 4 Δεκεμβρίου και μετά από 2 χρόνια αποχής, για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του συλλόγου Πανταζή Ιάσονα.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας
Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου
Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας
Γ.Σ. Περιστερίου
Παναθηναϊκός Α.Ο.
Ν.Ο. Βουλιαγμένης
Ν.Ο. Πατρών
Ν.Ο. Χανίων
Ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμή της συμμετοχής τους σε αυτή την διοργάνωση μνήμης για όλη την οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ.
Η διοργάνωση τελείται σε συνεργασία με τον δήμο Παλαιού Φαλήρου και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA