Ταξίδι στην Ιταλία και στα μέρη που χτυπά η «καρδιά» της Ιταλικής υδατοσφαίρισης, θα πραγματοποιήσει η ομάδα U15 του Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ την περίοδο του Πάσχα!

Συγκεκριμένα η Ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει στην Γένοβα και το Recco, στην φυσική έδρα της Παγκόσμιας δύναμης της Υδατοσφαίρισης, της Προ Ρέκο.

Εκεί, στην ιστορική πισίνα “Punta Sant’Anna”, θα πραγματοποιήσει, εκτός των άλλων, κοινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα U15 του φημισμένου Ιταλικού συλλόγου. Να σημειωθεί ότι η ιστορική έδρα της Ρέκο αυτή τη στιγμή δέχεται επισκευές με προοπτική να φιλοξενήσει το Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ακόμη στο πλαίσιο της αποστολής στην Ιταλία, εκτός από την προετοιμασία με την Pro Recco, ο Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ θα συμμετάσχει στο Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης του Camogli, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδες από Αμερική, Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την οργάνωση και το συνδυασμό αυτού του ταξιδιού», μας είπε ο Φώντας Μαρκόπουλος προπονητής του Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και συνέχισε: «Η προετοιμασία στην Pro Recco όσο και το Διεθνές τουρνουά του Camogli θα αποτελέσουν για τα παιδιά μας μοναδικές εμπειρίες. Χαίρομαι που το πρόγραμμα και ο στόχος που έχουμε θέσει, να βρεθούμε δηλαδή κοντά στους μεγαλύτερους συλλόγους στο χώρο της Παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, προχωρά. Η αρχή έγινε την περσινή σεζόν με την αποστολή μας στη JUG DUBROVNIK, συνεχίζεται φέτος με την PRO RECCO, ενώ ακολουθούν στο πρόγραμμα μας οι άλλες δυνάμεις του Παγκοσμίου πόλο, η FERENCVAROS στην Ουγγαρία, η BARCELONETA στην Ισπανία κλπ

Για μένα προσωπικά, είναι μεγαλύτερη η χαρά, καθώς στα ίδια μέρη είχα βρεθεί σαν μικρός αθλητής, αρκετές δεκαετίες πριν. Θυμάμαι πόσο σημαντικό ήταν για όλους εμάς, τους τότε πιτσιρικάδες, και πόσο έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας εκείνο το ταξίδι. Και βέβαια πόσο μας επηρέασε στην μετέπειτα αθλητική μας καριέρα. Η “ιστορία επαναλαμβάνεται” λένε, και κάτι ξέρουν»!

Facebook Comments