Μια νέα πρόκληση έχει ξεκινήσει στην προπονητική καριέρα του Γιώργου Τριανταφύλλου, καθώς ο Έλληνας τεχνικός που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο εξωτερικό, συνεργάζεται με την γερμανική Ομοσπονδία.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Γερμανίας από την περασμένη άνοιξη, αυτή τη στιγμή είναι συνεργάτης στην εθνική Νέων γυναικών της χώρας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νετάνια, ενώ στη συνέχεια θα είναι ένας από τους συνεργάτες και στην εθνική Γυναικών της χώρας.

Παράλληλα, διατηρεί τη βασική του ενασχόληση με την Μπάγιερ Ίρντινγκεν, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της γερμανίας.

Ο Έλληνας προπονητής τοποθετείται στο Aquafeed24 για αυτή την ευκαιρία που παρουσιάστηκε μπροστά του:

«Η συνεργασία ξεκίνησε από τον Μάιο σε ορισμένα προπονητικά καμπ, συμμετείχα στην προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό των Κ17 που διεξήχθη πριν από λίγο καιρό, στο οποίο λόγω COVID-19 δεν ήταν εφικτό να υπάρχουν περισσότεροι συνεργάτες εκεί, ώστε να παρευρεθώ και εγώ.

Τώρα, θα είμαι ο άμεσος συνεργάτης για την εθνική Νέων γυναικών της Γερμανίας στο Παγκόσμιο της Νετάνια. Επίσης, στην εθνική Γυναικών της χώρας θα είμαι συνεργάτης του Sven Schulz μαζί με τον Μάρκο Σταμ.

Στόχος της εθνικής Νέων γυναικών της Γερμανίας στο Παγκόσμιο είναι το καλύτερο πλασάρισμα. Η ομάδα κατεβαίνει με πιο νεανική σύνθεση, δηλαδή με την πλειοψηφία που αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Κ17 και λίγες αθλήτριες μεγαλύτερες σε ηλικία. Θέλουμε αυτή να είναι η βάση της Εθνικής γυναικών τα επόμενα χρόνια. Για εμένα είναι μια νέα πρόκληση και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ στην ανανέωση που επιχειρείται εδώ και θα βάλω τα δυνατά μου».

 

 

 

Facebook Comments