Στην αντεπίθεση η πλευρά Μοίραλη: «Μυθεύματα για βράβευση οι καταγγελίες Κοντάκου»!

by Aquafeed 24

Τη δική της απάντηση για το περιστατικό στην Πάτρα, δίνει η πλευρά του διεθνούς διαιτητή Ανδρέα Μοίραλη, όσον αφορά τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο «Α. Πεπανός», τις καταγγελίες που ακολούθησαν, καθώς και τις αναφορές στον Τύπο.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, κ. Κωνσταντίνου Κρεμμύδα, στάλθηκε η απάντηση του Ανδρέα Μοίραλη για το συμβάν, η οποία κοινοποιήθηκε στο #Aquafeed24 και με βάση αυτό είναι και η πρώτη φορά που ως Μέσο, αναφερόμαστε ονομαστικά στον εν λόγω διαιτητή σε αντίθεση με άλλα Μέσα…

Η απάντηση της πλευράς Μοίραλη αυτούσια:

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μυθιστόρημα για βράβευση είναι οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας Πανελληνίως σχετικά με τον δήθεν ξυλοδαρμό προπονητή υδατοσφαίρισης από τον εντολέα μας διεθνή διαιτητή Ανδρέα Μοίραλη. Δυστυχώς όμως, μερικές φορές οι εξελίξεις στα μυθιστορήματα δεν έχουν αίσιο τέλος.

Στις δηλώσεις που ο ίδιος διένειμε στα ΜΜΕ, συνοδευόμενες από την φωτογραφία του με νάρθηκα αυχένα, φέρεται να δέχθηκε τρεις μπουνιές, συνεπεία των οποίων να ένιωσε έντονο πόνο, ζάλη και να λιποθύμησε. 

Η αλήθεια είναι ότι καμία γροθιά δεν δέχθηκε ο καταγγέλλων ούτε καμία πτώση υπήρχε σε αυτόν. Τώρα γιατί κλήθηκε μετά από μία και πλέον ώρα το ΕΚΑΒ, όπως και για τις καταγγελίες του και για τις δηλώσεις σε ΜΜΕ, θα κληθεί να απαντήσει αρμοδίως δικαστικά. Και φυσικά, κανείς νεαρός αθλητής δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ούτε τον φερόμενο ως ξυλοδαρμό του αφού αυτός ουδέποτε έγινε.

Το κακό για όσους έσπευσαν να καταδικάσουν ένα φανταστικό γεγονός, είναι ότι «αυτόπτες» υπήρχαν και είναι οι κάμερες που υπάρχουν στο ΠΕΑΚ, που θα αποδείξουν το ψευδές και αβάσιμο των καταγγελιών. Και δυστυχώς θα αποτελέσουν γενεσιουργό λόγο να εκτεθούν, όλοι όσοι έσπευσαν να καταδικάσουν ένα γεγονός που ουδέποτε έγινε, διανθισμένο με αερολογίες και ευφυολογήματα. Σημειωτέον ότι και οι καθοδηγητές θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους. 

Ήδη έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του για σειρά αδικημάτων, όπως της εξυβρίσεως της  ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης και μέσω της Εισαγγελίας Πλημ/κών Πατρών, ζητήθηκε να υποχρεωθεί το ΠΕΑΚ να χορηγήσει το σχετικό καταγραφικό υλικό.

Παράλληλα ζητήθηκε ο έλεγχος του κινητού τηλεφώνου του «παθόντα» και συγκεκριμένα να διαπιστωθούν οι εισερχόμενές και εξερχόμενές κλήσεις για να διαπιστωθεί ποιους κάλεσε πρώτους ο μηνυτής και ..κατά δήλωσή του τραυματίας ..

Υπάρχουν όρια και εδώ ξεπεράστηκαν κατά πολύ, ενώ άμεσα θα κατατεθεί και σχετική αγωγή αποζημίωσης κατά οιουδήποτε προσβάλει τον εντολέα μας.

Τέλος καλό είναι τα Ναυταθλητικά σωματεία, όταν σπεύδουν να καταδικάσουν πράξεις βίας που τις θεωρούν ως δεδομένες και να σπεύδουν προς υποστήριξη του οιοδήποτε, να φροντίζουν  να εξακριβώνουν το βάσιμο ή μη των ισχυρισμών.

Κλείνοντας για τώρα, γιατί μετά την λήψη των ανωτέρω στοιχείων θα επανέλθουμε, βία είναι και η Λεκτική και οποιαδήποτε τέτοια μορφή καθώς και η κατακρεούργηση, από τρίτους, οποιουδήποτε προσώπου που φέρεται, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών καταγγελιών, να διέπραξε το οποιοδήποτε αδίκημα, η παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, η ανθρωποφαγία καθώς και η διαρκής και μονομερής αναπαραγωγή των μυθευμάτων που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 

Μετά Τιμής 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ 

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ –  LL.M Eur 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA