Προετοιμασία επί αιγυπτιακού εδάφους πραγματοποιεί η ανδρική ομάδα του Π.Φαλήρου, με τους παίκτες του Τεό Λοράντου να κάνουν κοινές προπονήσεις, διπλά και επίσημα φιλικά παιχνίδια με τη Γκεζίρα.

Η ελληνική ομάδα μια ημέρα πριν την αναχώρησή της παρέλαβε τις νέες τις εμφανίσεις, καθώς και ολοκαίνουργια μαγιό και σκουφάκια από τη FAB Sportswear και έφτασαν στο αισθητά πιο θερμό κλίμα της Αιγύπτου, εκεί όπου στο πρώτο επίσημο φιλικό επικράτησαν 7-5 της Γκεζίρα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στην Αίγυπτο, ενώ την Τετάρτη αναχώρησε από την Αθήνα ο Κωνσταντίνος Βιτέλλας, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή καθυστερημένα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το βασικότερο στάδιο προετοιμασίας του ΑΟΠΦ και του νεοσύστατου συνόλου με προπονητή τον Τεό Λοράντο γίνεται στην Αίγυπτο και αυτός είναι ο λόγος που το Π.Φάληρο δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά του ΣΕΔΥ.

Παράλληλα με το αθλητικό κομμάτι, η αποστολή του ΑΟΠΦ, στην οποία βρίσκεται και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Διονύσης Βώσσος, επισκέφθηκαν τις πυραμίδες και άλλα αξιοθέατα της χώρας.