Στην ΑΕΚ τα αδέρφια Σιαμά – Συνεργάτης προπονητή ο Φίλιππος Καραμπέτσος!

by Aquafeed 24

Εκπλήξεις επεφύλασσε η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ, καθώς σε αυτήν συμμετείχαν τα αδέρφια Σιαμά, Γιώργος και Πάνος, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα ότι συνεργάτης του Νίκου Βενετόπουλου θα είναι ο Φίλιππος Καραμπέτσος.

Η πρώτη προπόνηση της ανδρικής, καθώς και της γυναικείας ομάδας της Ένωσης πραγματοποιήθηκε στις 17/08 με αρκετές απουσίες, ενώ στις 21/08 έγινε και η πρώτη συζήτηση με τη Διοίκηση για τα αγωνιστικά πλάνα των ομάδων καθώς και η γνωριμία των νέων αθλητριών και αθλητών με τα τους προπονητές και το management team.

Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα, στις προπονήσεις της ΑΕΚ συμμετέχουν κανονικά τα αδέρφια Σιαμά, Γιώργος και Πάνος, ενώ ο Χρήστος Σιαμάς θα ενσωματωθεί σε λίγες ημέρες, καθώς αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων, όπου η Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πριν την ΑΕΚ, τα τρία αδέρφια αγωνίζονταν επί χρόνια στον Παναθηναϊκό.

«Οι ομάδες της ΑΕΚ έχουν φέτος υψηλότερους στόχους από την περσινή χρονιά. Ένα μείγμα έμπειρων και νέων αθλητών και αθλητριών, φιλοδοξούν να οδηγήσουν την Ένωση ψηλά στην Α1 Εθνική Κατηγορία», όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της Ένωσης.

Η ΑΕΚ έχει διατηρήσει τους ίδιους προπονητές και στις δύο ομάδες, καθώς στη γυναικεία συνεχίζει το έργο του ο Μάρκο Μίτσιτς, με την προσθήκη του πολύπειρου Φίλιππου Καραμπέτσου ως βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA