Την απόκτηση του ταλαντούχου Απόστολου Σίσκου ανακοίνωσε η Α.Α. Αστέρια ενισχύοντας το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα Αστέρι στα “Αστέρια”

Με ιδιαίτερη χαρά η  Α.Α. ΑΣΤΕΡΙΑ καλωσορίζει στο αγωνιστικό δυναμικό της τον κορυφαίο νέο Έλληνα κολυμβητή Απόστολο Σίσκο .

Ο 18ος Απόστολος Σίσκος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, έχοντας στη κατοχή του πολλά Πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες στο ύπτιο.

Την περασμένη χρονιά συμμετείχε με την Εθνική ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις Εφήβων και ανδρών με κορυφαίες στιγμές το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και την επίτευξη του ορίου για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024.

Το σωματείο μας με την κίνηση αυτή δείχνει ότι είναι έτοιμο και ικανό να ανταπεξέλθει στους  στόχους των κολυμβητών υψηλού επιπέδου.

Ο Απόστολος Σίσκος επέλεξε την ομάδα μας αναγνωρίζοντας την οργάνωση, την εμπειρία και τη ποιότητα των προπονητών μας, το υποστηρικτικό κλίμα των αθλητών και της διοίκησης.

Με τη καθοδήγηση του προπονητή μας Στέφανο Ζαφειριάδη,  την βοήθεια όλου του προπονητικού δυναμικού, των αθλητών και γονέων , της διοίκησης και την υποστήριξη του χορηγού μας ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., πιστεύουμε πως θα ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες του αθλητή μας στο δρόμο για το Παρίσι 2024.

Ευχόμαστε η κίνησή μας αυτή να δώσει δύναμη και αισιοδοξία σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές μας και να αποτελέσει μήνυμα αισιοδοξίας και προσέλκυσης νέων αθλητών στη κολύμβηση.

Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους!

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Α. Α. “ΑΣΤΕΡΙΑ”