Στην 4η θέση η Εθνική Παίδων, ήττα 9-8 από Ιταλία

by Alekos Koumanis

Με την κατάκτηση της 4ης θέσης ολοκλήρωσε τελικά τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, η αντίστοιχη Εθνική μας ομάδα.

 

Τα παιδιά του Σάκη Πλατανίτη μπορεί να μην πήραν το πολυπόθητο μετάλλιο, όμως έδειξαν εξαιρετική εικόνα και έδωσαν μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 9-8 από την Ιταλία στον μικρό τελικό.

 

Αν και η Ελλάδα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 1-3, στη συνέχεια δέχθηκε σερί 4-0 και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Όμως τα παιδιά της ελληνικής ομάδας αντέδρασαν. Ισοφάρισαν σε 5-5 και 7-7, όμως οι Ιταλοί ήταν πιο ψύχραιμοι και έφτασαν στο 9-7. Η ελληνική ομάδα μείωσε με τον Εγνατιάδη σε 9-8, μην καταφέρνοντας να ισοφαρίσει την τελευταία επίθεση.

 

ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 9-8

 

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-3, 3-2.

 

ΙΤΑΛΙΑ: Λίντστρομ, Ντελακάσα 1, Μπραγκαντίνι, Ανιολέ 1, Μαντσίνι, Βέρντε 1, Σερίνο 1, Προβεντσιάνι 2, Τσεζάρο 2, Ουρμπίνα 1, Καζανόβα, Νούτσο, Περόνε.

 

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος 2, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Κανδανολέων, Αμπαζής, Μυρίλος, Μπιτσάκος 1, Βασιλόπουλος 1, Εγνατιάδης 1, Αλειφτήρας.

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA