Στη Βουδαπέστη, αυτές τις ημέρες, είναι… αλλιώς, καθώς η UVSE και η Φερεντσβάρος έχουν δώσει όρκο για την κατάκτηση του φετινού Euro Cup και ήδη, η «Φράντι» πήρε ισχνό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της.

Η Φερεντσβάρος έκανε το πρώτο βήμα, ώστε να πάρει τα σκήπτρα από τον Εθνικό Πειραιά, κατακτώντας την εκτός έδρας νίκη στο Άλφρεντ Χάγιος με 9-8, χάρη σε ένα ταπ ιν της Ντομσόντι λίγο πριν το φινάλε και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που ωθούσε την ομάδα του Μπέντσουρ σε όλη τη διάρκεια.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε λίγες ημέρες στην έδρα της Φερεντσβάρος και εκεί η ομάδα του Γκιόγκρι Γκερέντας θέλει να τελειώσει τη δουλειά, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του φέτος «χτίστηκε» για να κερδίσει αυτό το τρόπαιο συγκεκριμένα.

Στα πολύ θετικά για την Ουΐπεστ και την ουγγρική υδατοσφαίριση, η επανεμφάνιση της Νατάσα Ριμπάνσκα ύστερα από επτά μήνες απουσίας, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Τέλος, στην αναμέτρηση διαιτητής ήταν η Ναταλία Μαρκοπούλου και η Αλέσια Φεράρι.

Ουΐπεστ – Φερεντσβάρος 8-9

Ουΐπεστ: A. Magyari, T. Aubeli, E. Macsai, K. Hajdu, G, Szucs 1, P. Tiba 1, V. Baksa 1, K. Farago 1, P. Szegedi 2, N. Rybanska 1, R. Irmes 1, K. Peresztegi-Nagy, S. Golopencza

Φερεντσβάρος: B. Neszmely, B. Vosseberg, Z. Mate, G. Gurisatti 2, P. Pocze 1, T. Farkas, D. Leimeter 1, A. Illes 1, S. Kuna 2, P. Petik, D. Toth Csabai 1, D. Domsodi 1, L. Greso