Στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ασίας, τη Σιγκαπούρη, βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και ο Μάρκο Μίσιτς.

Η παρουσία των δύο προσώπων της υδατοσφαίρισης στη νησιωτική χώρα γίνεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος του Water Polo από την Ομοσπονδία της Σιγκαπούρης, σε μια γενικότερη προσπάθεια να ασχοληθούν πιο σοβαρά με το σπορ σε γυναικείο επίπεδο.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη που σταμάτησε από την ενεργό δράση φέτος και ήδη ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στην εθνική νεανίδων, αλλά και ο Μάρκο Μίσιτς, προπονητής του Εθνικού Πειραιώς βρίσκονται εκεί για να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένο αριθμό προπονήσεων στην εθνική ομάδα γυναικών, ενώ θα αφιερώσουν χρόνο στην εκπαίδευση των προπονητών.

Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού θα διαμείνει μια εβδομάδα στη Σιγκαπούρη και ο Μάρκο Μίσιτς δύο, ενώ μακροπρόθεσμος στόχος είναι να χαραχθεί ένα πλάνο σε συνεργασία με την Ομοσπονδία το οποίο θα φέρει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση του πόλο στη χώρα, την ενημέρωση των προπονητών με νέα στοιχεία, καθώς το επίπεδο εκεί είναι χαμηλό και η ματιά δύο πολύ έμπειρων ανθρώπων θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν το Water Polo από μια άλλη οπτική γωνία.

Facebook Comments