Στη Σερβία είναι αλλιώς: Δικαιώθηκε η Παρτίζαν, παραμένει δικός της ο Κόγιτς!

by Aquafeed 24

Με απόφαση του, το διαιτητικό δικαστήριο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο «σίριαλ», καθώς αποφάσισε ότι ο Νίκολα Κόγιτς, ο νεαρός διεθνής αθλητής και πολυτιμότερος παίκτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Βελιγραδίου, παραμένει μέλος της Παρτίζαν.

Ο αρχηγός της Σερβίας στην εθνική Εφήβων αποφάσισε στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου να αφήσει την Παρτίζαν, για να αγωνιστεί στη Ραντνίτσκι, όμως ο σύλλογος του Βελιγραδίου υποστήριξε ότι η μεταγραφή αυτή είναι εκτός κανονισμών.

Η σερβική ομοσπονδία και οι αρμόδιες επιτροπές της δεν κατάφεραν να επιλύσουν το ζήτημα, το οποίο μεταφέρθηκε στο αθλητικό δικαστήριο της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας και ύστερα από αρκετούς μήνες η Παρτίζαν δικαιώθηκε!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Νίκολα Κόγιτς, καθώς έπαιξε το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι τον περασμένο Σεπτέμβριο, στον τελικό Σερβίας – Ισπανίας στο Πανευρωπαϊκό της Ποντγκόριτσα. Ο υπερταλαντούχος – κατά τη γνώμη μας – αθλητής έχει χάσει ολόκληρη τη σεζόν και μπορεί να προπονείται με τη Ραντνίτσκι, παράλληλα να καλείται στην προετοιμασία της εθνικής, ωστόσο είναι διαφορετικό το να κάνεις μόνο προπόνηση, από το να αγωνίζεσαι.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα πάει ποτέ στο Κραγκούγεβατς, απλώς ίσως χρειαστεί μια διαφορετική συμφωνία, καθώς οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε επαφή συνεχώς για το θέμα. Είναι γεγονός ότι ο Κόγιτς αποτελεί μια σπάνια περίπτωση παίκτη και στη σερβική υδατοσφαίριση βλέπουν τον επόμενο ηγέτη στο πρόσωπό του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA