Στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη θα στηρίξουμε την «Επίσημη Αγαπημένη»!

by Aquafeed 24

Σε ρυθμό προετοιμασίας κινείται εδώ και τέσσερις ημέρες η Εθνική ομάδα γυναικών, με την ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης του Σπλιτ το 2022 να ετοιμάζεται για την παρθενική σημαντική διοργάνωση της φετινής χρονιάς.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου θα ταξιδέψουν την Τρίτη στο Καρπενήσι, έναν αγαπημένο προορισμό για την Εθνική ομάδα, εκεί όπου θα δουλέψουν σκληρά, ώστε η «γαλανόλευκη» να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του World Cup στο Ρότερνταμ στις 11 με 13 Απριλίου.

Εκεί, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στον Α’ Όμιλο τη διοργανώτρια Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση, την Ουγγαρία, καθώς και την Αυστραλία, δηλαδή ομάδες κορυφαίου επιπέδου που θα αποτελέσουν ένα πολύ χρήσιμο τεστ για την Εθνική γυναικών.

Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, όπως είχε αποκαλύψει το #AQF24, στο κολυμβητήριο «Κύπρος» στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη. 

Η έδρα, λοιπόν, της Εθνικής στις 19 με 21 Απριλίου θα είναι ΣΣΕ στη Βάρη και εκεί οι φίλαθλοι της «Επίσημης Αγαπημένης» θα έχουν την ευκαιρία να τη στηρίξουν και παράλληλα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αθλήτριες.

Όσον αφορά τα γκρουπ του Ρότερνταμ, η Ελλάδα είναι στον Όμιλο Α’, ενώ στον Όμιλο Β’ συμμετέχουν οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Ιταλία και η Κίνα των Παυλίδη, Σαλάχα, Χατζηδάκη.

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σύστημα διεξαγωγής του World Cup. Συγκεκριμένα, στο Ρότερνταμ οι ομάδες που θα κερδίσουν τις δύο πρώτες θέσεις στον Α’ και στον Β’ Όμιλο (σύνολο τέσσερις), προκρίνονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο Super Final. Αυτές, λοιπόν, οι τέσσερις ομάδες θα δημιουργήσουν έναν Όμιλο στην Βάρη, εκεί όπου θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, με στόχο ένα πιο βατό προημιτελικό.

Από το Ρότερνταμ και πάλι, οι ομάδες που θα καταταγούν τρίτες και τέταρτες αντίστοιχα στον Α’ και Β’ Όμιλο θα δημιουργήσουν ένα δεύτερο γκρουπ επί ελληνικού εδάφους (Σύνολο τέσσερις ομάδες) και σε αυτό το γκρουπ, οι πρώτες δύο ομάδες θα προκριθούν επίσης στο Super Final, ως 5η και 6η ομάδα.

Αυτά όσον αφορά το Division 1, στο οποίο βρίσκεται η Εθνική ομάδα, καθώς δύο ακόμη προκρίσεις θα δώσει το τουρνουά της Division 2, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από 1-7 Μαΐου. Το Super Final στις ΗΠΑ, είναι προγραμματισμένο για τις 23-25 Ιουνίου.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA