Στη ΝΕ Πατρών η Εύα Λούδη!

by Aquafeed 24

Την απόκτηση της Εύας Λούδη ανακοίνωσε επίσημα η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, με τη νεαρή αθλήτρια να αλλάζει αθλητική στέγη ύστερα από πολλά έτη όπου φόρεσε το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Για τη ΝΕΠ η Εύα Λούδη είναι μια εξαιρετική μεταγραφή και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου στην Α1 γυναικών, το πρωτάθλημα των 9 ομάδων που ακόμη δεν έχει αποφασισθεί πώς θα διεξαχθεί η Β’ φάση του.

Η ανακοίνωση της ΝΕΠ:

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση της Εύας Λούδη. Η 21χρονη πολίστρια έρχεται στην Πάτρα από τη Γλυφάδα για να ενισχύσει τα «δελφίνια στην περιφέρεια (μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός). Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ διαθέτει πλούσιο αθλητικό DNA, καθώς ο πατέρας της είναι ο παλιός διεθνής πολίστας, Κώστας Λούδης και η μητέρα της η παλιά πρωταθλήτρια κολύμβησης, Σοφία Ρουσσάκη. «Είμαστε χαρούμενοι για τη μεταγραφή της Εύας. Είναι μια παίκτρια με ταλέντο και ικανότητες και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στο νέο μας ξεκίνημα», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA