Στη Κόρινθο οι Βαγγέλης Κοζομπόλης, Νίκος Ξυλούρης και Σπύρος Γιαννιώτης

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η Κόρινθος αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό των επισκέψεων στελεχών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας σε περιοχές όλης της επικράτειας.

Αρχικά, ο τεχνικός διευθυντής κολύμβησης της ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης, ο έφορος κολύμβησης Νίκος Ξυλούρης και ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Γιαννιώτης, είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το κολυμβητήριο της πόλης, τις όποιες παρεμβάσεις είναι δυνατόν να υλοποιηθούν για να γίνει ακόμα καλύτερο και γενικότερα την ανάπτυξη των αθλημάτων του Υγρού Στίβου στην περιοχή. Ο κ.Νανόπουλος ανέφερε πως στα άμεσα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι και η κατασκευή νέου κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων.

Στην συνέχεια, υπήρξε συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΝΟ Κορίνθου (Γιώργος Μιχαλόπουλος, Νίκος Στρατουδάκης) και τον προπονητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Μπέλλο. Αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που τους απασχολούν σε πολύ καλό κλίμα, έγινε προγραμματισμός αγώνων, πάντα με τον κοινό στόχο της βελτίωσης και των καλύτερων συνθηκών για τα παιδιά και τους προπονητές τους που ασχολούνται με τον Υγρό Στίβο.

Η συνέχεια δόθηκε στο κατάμεστο δημοτικό κολυμβητήριο της Κορίνθου, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να ακούσουν τους Ολυμπιονίκες Σπύρο Γιαννιώτη και Νίκο Ξυλούρη. Στις ομιλίες τους αναδείχθηκαν οι αξίες του Ολυμπισμού με τις έννοιες της προσπάθειας και της ολόπλευρης βελτίωσης του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης επίσης, ανέλυσε σε θεωρητικό επίπεδο το άθλημα του Open Water, και ακολούθησε και πρακτικό μέρος με παιδιά των τοπικών ομίλων. Μια εξαιρετικά όμορφη εκδήλωση που καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Κε.π.α.π. Δήμου Κορινθίων, Γιώργος Μαγκλάρας οι οποίοι καλωσόρισαν τους εκπροσώπους της ΚΟΕ στην πόλη και ανανέωσαν το ραντεβού για ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA